Gezina

Scholingsinstituut voor
Systemisch Werken
Workshops en trainingen

Gezina biedt workshops en trainingen aan bedoeld voor psycho-sociaal therapeuten, pastoraal werkers, haptotherapeuten, creatief therapeuten, integratief therapeuten en verlies- en traumatherapeuten. Uitgebreide informatie over het aanbod leest u in de te downloaden Word-files.

* Workshop Hoe maak ik mijn workshop levendig?
Je wilt een workshop houden of een training geven. En je wilt dat de deelnemers met plezier en interesse blijven deelnemen. Dan is het belangrijk dat er een dynamische balans is tussen het “ik”, het “wij” en het “het”. Dat wil zeggen, dat mensen hun verhaal kwijt kunnen, dat er gereageerd kan worden en dat het thema bewaakt wordt. En ook dat je rekening houdt met de “globe”, de buitenwereld die ieder meebrengt. Dit zijn begrippen uit de “themagecentreerde interactie”, waar Ruth Cohn de grondlegster van is. In deze workshop kun je uitzoeken hoe jouw droomworkshop er uitziet. Je krijgt informatie aan welke eisen een workshop of training moet voldoen om SKB gecertificeerd te worden. De workshop is geaccrediteerd door de SKB voor 12 uur. Het NVPA heeft de SKB erkend en de behaalde studie-uren tellen mee in het kader van de bij- en nascholingsverplichting.
Trainer is Ineke Hamstra. Opgeven doe je bij haar.
Klik hier voor alle informatie over de training (in een Word-file)

* Workshop Werken met intervisiemodellen
In deze eendaagse workshop krijg je zicht op wat intervisie is. Je leert het onderscheid kennen tussen intervisie, supervisie en leertherapie. We behandelen het stellen van de juiste vragen en het basismodel voor het intervisiegesprek. Ten slotte leer je werken met de Balint-methode en de methode-Raguse. De SKB heeft deze workshop geaccrediteerd. Het NVPA heeft de SKB erkend en de behaalde studiepunten (13 SU) tellen mee in het kader van de bij- en nascholingsverplichting.
Trainer is Ineke Hamstra. Opgeven doe je bij haar.
Klik hier voor alle informatie over de workshop (in een Word-file)


* Intensieve basistraining Individueel werken met familieopstellingen
Deze basistraining wil professionals inzicht geven in het opstellingenwerk volgens de principes van Bert Hellinger. Zoals de naam training al zegt, zullen er veel oefenmomenten zijn. De training is gericht op het individueel werken in de eigen praktijk. De workshop is geaccrediteerd door de SKB voor 165 uur. Het NVPA heeft de SKB erkend en de behaalde studie-uren tellen mee in het kader van de bij- en nascholingsverplichting.
Trainer is Ineke Hamstra. Opgeven doe je bij haar.
Klik hier voor alle informatie over de training (in een Word-file)

Na het lezen van de informatie nog vragen? Neem contact op met Ineke Hamstra

Gezina | Scholingsinstituut